Кіровоград: надзвичайні події з 24 по 25 березня

Березень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
Кіровоградський район, територія Високобайрацької сільради: виникла пожежа 400 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
м. Олександрія: виникла пожежа 1 м2 домашніх речей в квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – дитячі пустощі з вогнем.
Кіровоградській р-н, Іванівська с/р, дачний кооператив «Будівельник»: виникла пожежа 20 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
м. Олександрія: виникла пожежа 10 м2 сухої трави та сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Олександрійський р-н, с. Недогарки: виникла пожежа 12 м3 дров на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Кіровоград, селище Гірниче: виникла пожежа 200 м2 сухої трави та сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Онуфріївський р-н, с. Байдакове: виникла пожежа 30 м2 домашніх речей в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Кіровоградській р-н, с. Аджамка: виникла пожежа 10 м2 господарчої споруди. Причина - встановлюється.
Кіровоградській р-н, Іванівська с/р, с. Безводня: виникла пожежа 30 м2 житлового будинку, що не експлуатується. Причина – встановлюється.
м. Мала Виска: виникла пожежа 2 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем при спалюванні сусідкою сміття.
м. Кіровоград, Новомиколаївський пляж: виникла пожежа 200 м2 сухої трави та очерету на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Кіровоград, вул. Степана Разіна: виникла пожежа 200 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Кіровоград, вул. Преображенська, ДНЗ № 37: підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу по прибиранню гілки дерева, яка загрожувала падінням на дитячий майданчик.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool