Кіровоград: надзвичайні події з 19 по 20 квітня

Квітень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

19 квітня - Новгородківський р-н, с. Вершино-Кам’янка: виникла пожежа 3 м2 домашніх речей в житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1973 р.н. Обставини смерті чоловіка та причина пожежі встановлюються.
смт Голованівськ: виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в квартирі двоповерхового житлового будинку. Причина – коротке замикання електромережі.
м. Кіровоград, вул. Короленка: виникла пожежа 0,5 м2 дерева на відкритій території. Причина – необережне поводження невстановленої особи з вогнем.
м. Знам’янка: надано допомогу по відчиненню дверей квартири.
20 квітня - смт Новоархангельськ: виникла пожежа пластикової тари з горючою рідиною на покрівлі житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
Знам’янський р-н, с. Макариха: виникла пожежа 0,5 м3 дров на відкритій території біля приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження невстановленої особи з вогнем.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool