Кіровоград: надзвичайні події з 17 по 20 жовтня

Жовтень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
17 жовтня - м. Кіровоград, вул. Г. Сталінграда: об 11.00 виникла пожежа 1 м2 кухонних меблів у квартирі на другому поверсі 9-поверхового житлового будинку. Під час пожежі врятовано 55-річного господаря квартири та з діагнозом отруєння чадним газом, у стані середнього ступеня важкості, госпіталізовано до реанімаційного відділення обласної лікарні. Причина пожежі та розмір збитків – встановлюються. Від Кіровоградського державного пожежно-рятувального загону до ліквідації надзвичайної події залучались 11 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.
м. Олександрія: підрозділом 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Кіровоград: підрозділом 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини надано допомогу співробітникам УМВС в області по відкриванню дверей кімнати.
18 жовтня - м. Кіровоград, вул. Волкова: підрозділом 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
19 жовтня - Новоукраїнський р-н, с. Куликова Балка: виникла пожежа 24 м2 господарчої споруди та 5 тонн сіна в приватному домоволодінні. Причина – пустощі з вогнем 10-річного онука господарки.
Маловисківський р-н, с. Березівка: виникла пожежа 28 м2 господарчої споруди в приватному домоволодінні. Причина пожежі та збитки, завдані нею, – встановлюються.
смт Устинівка, р. Березівка: виявлено артилерійський снаряд часів ВВв. Знешкодження виявленого боєприпасу групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області заплановано на 20 жовтня 2014 року.
м. Світловодськ: підрозділом 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м.Кіровоград: під час господарських робіт 37-річний чоловік потрапив під мотоблок та загинув. Рятувальники надали допомогу співробітникам міліції - вилучили тіло загиблого з-під мотоблоку.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool