Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 22 по 25 листопада

Листопад 26, 2013 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
22 листопада у с. Цибулеве Знам’янського району виникла пожежа 2 тонн сіна. Причина пожежі встановлюється.
В Олександрії виявлено гранату Ф-1 часів ВВв. Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України в області виявлений боєприпас знешкоджено.
23 листопада у дачному кооперативі «Колос», що на території Созонівської сільради Кіровоградського району, виникла пожежа 24 м2 покрівлі дачного будинку та майна, власник встановлюється. На місці пожежі виявлено загиблого чоловіка, паспортні дані встановлюються. Причина пожежі встановлюється.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу співробітникам швидкої медичної допомоги по транспортуванню 78-річного хворого до карети швидкої медичної допомоги.
У с. Оникієве Маловисківського району виникла пожежа 0,5 м2 перекриття приватного житлового будинку. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Місцевим підрозділом врятовано житловий будинок.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу співробітникам УМВС по відкриванню дверей квартири.
24 листопада в Олександрії надано допомогу працівникам служби «103» по транспортуванню 76-річного важкохворого з надмірною вагою з квартири на другому поверсі до карети швидкої медичної допомоги.
У Світловодську виникла пожежа 1 м2 стелі в господарчій будівлі в домоволодінні. Причина – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення. Врятовано господарчу будівлю.
В Олександрії виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в квартирі на останньому поверсі двоповерхового житлового будинку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні 36-річного господаря в нетверезому стані. Врятовано господаря, якого госпіталізовано до ЦМЛ в стані сильного алкогольного сп’яніння.
У с. Ганнинське Кіровоградського району виявлено два артилерійських снаряди часів ВВв, знешкодження яких заплановано на 25 листопада.
У Світловодську рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по спилюванню та прибиранню гілок дерева, які загрожували падінням на територію дитячого садка № 23 «Берізка».
В Олександрії рятувальниками надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
У Кіровограді до реанімаційного відділення центральної міської лікарні госпіталізовано 68-річну пенсіонерку з попереднім діагнозом отруєння грибами. Стан хворої середнього ступеня важкості.
25 листопада у с.Куйбишеве Бобринецького району виникла пожежа 20 тонн сіна, яке належить 61-річному чоловіку. Причина – підпал невстановленою особою.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool