Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 13 по 14 травня

Травень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
Знам'янський р-н, с. Богданівка: виникла пожежа 10 м2 покрівлі та 6 м2 перекриття сараю в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється. Врятовано літню кухню.
м. Кіровоград, вул. Мурманська: виникла пожежа 1,5 м2 транспортної упаковки та меблів в ній, яка знаходилася у вантажному автомобілі «Mercedes-Benz». Причина пожежі – необережне поводження господаря з вогнем при курінні.
Онуфріївський р-н, смт Павлиш: виникла пожежа 8 м2 покрівлі житлового будинку. Припустима причина - коротке замикання електромережі. Врятовано житловий будинок.
м. Світловодськ, р. Дніпро, Кременчуцьке водосховище: внаслідок необережного поводження на воді загинув чоловік 1975 р.н. Обставили загибелі встановлюються. Рятувально-водолазним відділенням ДПРЧ-17 тіло загиблого вилучено з водойми.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу працівникам медичної служби по транспортуванню хворої до карети швидкої допомоги.
м. Кіровоград, вул. Червонозорівська: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу господарю по відкриванню дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool