Кіровоград: на Завадівці встановили лоток для відводу дощової води

Липень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Для запобігання руйнації дороги в напрямку Завадівки, комунальнІ служби Кіровограда встановлили лоток для відводу дощової води.

З таким проханням у відділ будівництва та благоустрою міської ради звернулися мешканці мікрорайону. Люди повідомили, що на частині під'їзної дороги з краю почав обламуватися асфальт і утворюється прірва.
У відділі відреагували негайно, і на місце виїхала група спеціалістів, щоб дослідити причини руйнування дорожнього полотна. Працівники комунальної служби з'ясували, що руйнація відбувається через підмивання асфальту водою під час дощу. Щоб дощі не розмивали і не руйнували дорогу, а рівень зносостійкості і довговічності дорожнього покриття підвищився, необхідне облаштування ливневої системи - лотків для відводу води. Наразі вже виконані всі підготовчі роботи з укріплення і бетонування лотка для водовідведення. Комунальники планують повністю завершити роботу за 3-4 дні.
Одночасно по вулиці Завадівській триває поточний ремонт по всій довжині проїжджої частини вулиці. Відповідно до проектно-кошторисної документації, на ремонт дороги з облаштуванням липневої з міського бюджету було виділено 175 тис. 494 грн.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool