Кіровоград: молодики напали на чоловіка

Квітень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Ними виявилися двоє жителів обласного центру 20-ти та 21-го року. За скоєне молодикам загрожує до шести років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції із заявою про пограбування звернувся 29-річний місцевий житель. Працівники карного розшуку міськвідділу оперативно затримали грабіжників.
Як згодом стало відомо, пізно ввечері, на одній із вулиць міста увагу сп’янілих зловмисників привернув незнайомець, який тримав у руках мобільний телефон. Аж раптом молодики вирішили «заробити» злочинним шляхом. Злодії зав’язали з чоловіком розмову. Після чого нанесли потерпілому удар в обличчя, від якого він впав на землю, та в область голови. Заволодівши телефоном та наручним годинником, молодики зникли з місця пригоди.
Крадену «мобілку» грабіжники здали до ломбарду, а отримані кошти витратили на власні потреби.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
У ході досудового розслідування було встановлено, що 20-річний підозрюваний причетний ще до одного аналогічного злочину. До речі, хлопець вже має судимості за крадіжки та грабежі. Слідство триває.

За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool