Кіровоград: Молодих людей року вітали з Днем Конституції

Липень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

В обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. М.Л.Кропивницького відбулася урочиста церемонія нагородження переможців обласного конкурсу "Молода людина року - 2013".

У традиційних номінаціях аграрій, науковець, підприємець, журналіст, спортсмен, освітянин, юрист, медик, рятувальник, держслужбовець, будівельник, культурний діяч, депутат та громадський діяч – серед номінантів чимало вже добре відомих, навіть з професійним досвідом фахівців, які встигли чимало зробити, або відзначитися в обраній ними справі.

Вітаючи усіх учасників конкурсу голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко, напевно, як і наймолодший серед усіх керівників областей, зауважив, що молодість лише має спонукати до пошуку і самовдосконалення. Бо розуму, таланту, бажанню трудитися на користь рідного краю меж не може бути.

- Усі молоді люди, яких номіновано на почесне звання "Молода людина року", вже переможці і надзвичайно цінний для нас професійний потенціал. Адже усі амбітні проекти, які реалізуються в області в рамках президентських програм і регіональних ініціатив, продовжувати і втілювати – саме молодим – аграріям, підприємцям, педагогам, будівельникам, зауважив голова облдержадміністрації.

- Нині в Україні, за ініціативи Президента, починають набирати сили державні програми, пов’язані із гарантованим забезпеченням молодих фахівців першим робочим місцем, фінансуванням під молодіжне житло, включається "зелене світло" молодій науці.

Безперечно, у цих проектах своє достойне місце має зайняти і талановита молодь Кіровоградщини, - переконаний Андрій Ніколаєнко.

Театр щиро вітав переможців, серед яких – кращим аграрієм визнано Євгена Євдокимова, науковцем – Ольгу Пугаченко, підприємцем – Юлію Середу, журналістом – Кирила Ющишена, "Відкриттям року" в галузі культури і мистецтва – стала Тетяна Стороженко, а кращою спортсменкою - Тетяна Тетервятникова. Серед молодих педагогів переміг Сергій Колісніченко, а правоохоронцем року став Євген Матяш.

Свої заслужені оплески і щирі напутні слова з перемогою отримали молодіжні лауреати Володимир Шутка – держслужбовець, Кирило Орешников – лікар, Дмитро Сотник – будівельник, Артем Стрижаков – депутат міськради, Ірина Жарова – громадський діяч.

Кращі музичні і танцювальні номери дарували присутнім - теж молоді талановиті кіровоградці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool