Кіровоград: міліція проводить спецоперацію «Батискаф»

Квітень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1173 | Коментарі: 0

На території області у період з 23 березня по 23 квітня працівники міліції проводять оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Батискаф».

Операція спрямована на виявлення каналів витоку підконтрольних речовин з підприємств, об’єктів аптечної мережі, лікувальних установ та викриття місць ймовірної «вуличної» торгівлі сильнодіючими чи отруйними лікарськими засобами.
Загалом на Кіровоградщині функціонує 135 суб’єктів господарювання, які мають ліцензію Державної служби України з контролю за наркотиками на право здійснення діяльності, пов’язаної з обігом зазначених засобів. 128 суб’єктів провадять аптечну діяльність.
З початку відпрацювання за результатами вжитих заходів правоохоронцями розпочато 13 кримінальних проваджень. З них 9 фактів порушень встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів (ст. 320 КК України).
Ще 4 кримінальних провадження розпочато за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених статтею 321 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів» Кримінального кодексу України.
Із незаконного обігу вилучено 10 доз сильнодіючих лікарських засобів, більше 200 пігулок та 600 мл наркотичних (психотропних) лікарських засобів, які підлягають обліку.
Робота у даному напрямку продовжується.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області (за матеріалами ВБНОН УМВС)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool