Кіровоград: ми намагалися скласти в кожен з них тепло, ніжність та частину своєї душі

Грудень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Вже не один рік поспіль співробітники Кіровоградської філії ПриватБанку займаються благодійністю та залучають до цієї благородної місії своїх клієнтів, даючи можливість кожному відкрити своє серце тим, хто потребує допомоги.

Постійно, а не лише в свята, кіровоградські банкіри опікуються вихованцями Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІ ст Добровеличківського району Кіровоградської області. Співробітники Банку, залучаючи до благодійництва і своїх клієнтів, дарують вихованцям потрібні речі, солодощі, керуючись і своїми добрими намірами, і побажаннями вчителів та вихователів дитячого будинку. Цього року, в переддень свята Св.Миколая, банкіри вирішили дослухатись до побажань дітей і виконати заповітну мрію кожного.

"Напередодні свята ми запропонували вихователям школи-інтернату, аби кожен учень початкової школи написав листа Св.Миколаю, де описав би свою мрію, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Наші співробітники виявили бажання хоч на мить приміряти на себе роль доброго виконавця бажань. Кожен з нас, відповідно до описаного чи навіть намальованого побажання, придбав омріяний подарунок, додавши за власним покликом душі ще й солодощі та фрукти".

"Емоції, які переповнювали кожного з нас, коли ми отримали листи та прочитали побажання, написані невпевненою дитячою рукою, не можна передати словами, - ділиться враженнями Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми не просто купували подарунки, вибираючи їх, ми намагалися скласти в кожен з них тепло, ніжність та частину своєї душі. Дуже приємно та зворушливо було бачити щасливі дитячі очі. Які здивовані та розгублені були малюки, отримавши саме те, про що мріяли".

"Це - неперевершено, навіть у нас, яких, здавалось, уже нічим не можна здивувати, такий підхід до поздоровлення дітей викликав бурю емоцій, - розповідає Олена Козак, заступник директора з навчальної роботи Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІ ст Добровеличківського району Кіровоградської області. - Наші діти - особливі. Кожен з них пережив у своєму маленькому житті стільки, що не кожен дорослий навіть уявити може. Але такий унікальний персональний підхід до кожної дитини… Ви придумали своєрідне ноу-хау. Їм же навіть не снилось, що хтось може виконати їх побажання. Ви вселили в них віру в те, що мрії збуються. Лише потрібно вірити".

Довго ще не вщухали емоції, а дітлахи не хотіли відпускати Св.Миколая і навіть у коридорі продовжували співати йому пісень і розповідати вірші, запрошуючи приходити до них щороку. Концертну програму та фотознімки персонального вручення подарунків гості записали на відео, аби продемонструвати кожному співробітнику банку, який прийняв участь у такій благородній акції.

"На свято Св.Миколая ми особистим коштом здійснили мрії вихованців інтернату, - доповнює Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - А сьогоді пропонуємо всім небайдужим прийняти участь у Новорічній благодійній акції по збору коштів, одягу, взуття, іграшок, канцелярських товарів, ігр всім учням школи-інтернату, яку ми будемо проводити до 24 грудня. Кожен бажаючий приєднатись до нас і зробити новорічний подарунок кожній дитині Піщанобрідської школи-інтернату може звернутись до будь-якого Кіровоградського відділення ПриватБанку чи в смт Добровеличківки та м.Помічної".

Кіровоград: ми намагалися скласти в кожен з них тепло, ніжність та частину своєї душі

Кіровоград: ми намагалися скласти в кожен з них тепло, ніжність та частину своєї душі


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool