Кіровоград: мешканець міста незаконно збував спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації.

Серпень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 2254 | Коментарі: 0

Набув чинності вирок Ленінського районного суду міста Кіровограда стосовно місцевого мешканця, який незаконно збував спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації.

Встановлено, що правопорушник пропонував керівникам великих сільськогосподарських та промислових підприємств Кіровоградської області придбати спеціальні технічні засоби для використання у цілях негласного отримання інформації. Спецтехніку кіровоградець замовляв з-за кордону через мережу Інтернет.
У березні 2013 року співробітники СБУ затримали зловмисника «на гарячому» під час спроби збуту СТЗ на території одного з ринків м. Долинська. Під час обшуку затриманого правоохоронці виявили та вилучили у нього 10 одиниць техзасобів, закамуфльованих під наручні та настінні годинники, брелоки та комп’ютерні мишки.
Вироком суду зловмиснику призначено покарання в вигляді штрафу у розмірі 3400 грн.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool