Кіровоград: майстер-клас «Зустріч вмілих рученят»

Червень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

Чудова нагода привітати своїх друзів з Міжнародним днем дружби з’явилася у вихованців літнього пришкільного оздоровчого табору навчально-виховного об’єднання №32, які завітали 9 червня до бібліотеки-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи (вулиця Яновського,60) на майстер-клас «Зустріч вмілих рученят».

За участі майстрині Алли Молдавану дітлахи власноруч виготовляли вітальні листівки, які з найщирішими побажаннями будуть подаровані своїм найкращим друзям, навипередки розповідали про них. Разом розмірковували про те, які якості характеру людини найбільше цінуються у дружбі, пригадували мирилки, українські прислів’я і приказки про дружбу та добрі взаємовідносини між товаришами.
Бібліотекарі закликали дітей жити у дружбі і мирі, допомагати один одному, бути більш людяними та співчутливими, адже дружба – одна з найпрекрасніших і найдивовижніших речей у світі.

Завідуюча бібліотеки-філії №4 Ірина Абрамова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool