Кіровоград: мати ледь не довела свого сина до смерті

Березень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Відносно жінки, байдужість якої ледь не спричинила смерть її 10-річного сина, прокуратурою розпочато кримінальне провадження.

Прокуратура м. Кіровограда розпочала кримінальне провадження за фактом злісного ухилення матері від виконання своїх батьківських обов’язків по догляду за сином.
Як повідомлялося раніше, жінка привела свого сина до школи у тяжкому фізичному стані (не міг тримати ручки у руках). На що, керівництво закладу викликало швидку допомогу. Однак мати від госпіталізації відмовилась і забрала сина додому, звідки хлопчика вже примусово було госпіталізовано до місцевої лікарні у тяжкому стані з порушенням свідомості. У дитини діагностували численні захворювання, що мають давність більше ніж 2-3 місяці.
Наразі, дитина проходить тривалий курс лікування та психологічної реабілітації у столичній лікарні. Стан хлопчика тяжкий.
За злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною матері загрожує до 5 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури м. Кіровограда
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool