Кіровоград: мандрівний фестиваль завітав до міста

Листопад 25, 2013 | Новини | Переглядів: 936 | Коментарі: 0

В Україні 10 рік поспіль проходить Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

В м. Кіровоград мандрівний фестиваль завітає вже в п’яте і цьогорічну ходу почав з прес – конференції, яку організували регіональні партнери фестивалю - Дитяча екологічна громадська організація «ФЛОРА», Громадська організація «Територія Успіху» та громадська організація «Взаємодія» смт. Компаніївка, 20 листопада в м. Кіровограді.

В прес - конференції прийняли участь також і представники партнерських організацій, в яких будуть проходить покази фільмів мандрівного фестивалю, це представники шкіл та вищих навчальних закладів міста та області, також в прес - конференції прийняли участь представники обласної бібліотеки ім. Чижевського та державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області.

Суб’єкти господарювання, які звітують з ПДВ помісячно податкову декларацію за жовтень 2013 року подали до 20листопада 2013 року включно. Водночас, останнім днем сплати суми податкового зобов’язання, зазначеної у поданій податковій декларації, буде 29 листопада 2013 року.

«Цьогорічний Мандрівний фестиваль ювілейний і з кожним роком фестиваль стає популярнішим серед людей, особливо серед молоді. Теми, які підіймаються в фільмах, є дуже актуальними для сьогодення і допомагають людям по іншому подивитись на проблеми, з якими вони стикаються кожного дня. Замислитись про те наскільки важливо знати та вмити відстоювати свої права в любій ситуації, склала у своєму виступі Людмила Шестакова.

Інга Дудник продовжила: «Особливістю цьогорічного фестивалю є те, що багато фільмів знято українськими документалістами на основі реальних подій в Україні . Пані Інга підкреслила, що усі фільми мають унікальний контент і захищені авторським правом, і побачити ці фільми можна тільки у рамках фестивалю, вони не транслюються по телебаченню, їх немає в інтернеті, тому запрошуємо на відкриті та закриті покази фільмів.

До програми фестивалю увійшли найкращі унікальні документальні фільми на тему прав людини, які будуть демонструватися в Кіровограді,Компаніївці та м.Новоукраінка з 25 листопаду по 1 грудня 2013р. Запрошуємо до перегляду!

Побачити фільми та прийняти участь в дискусіях та обговореннях проблем, які піднімаються у фільмах можна кожного дня з 25 листопаду по 04 грудня 2013року, з 15.00, за адресою: м. Кіровоград, вул. К.-Маркса 24., Обласна універсальна наукова бібліотека iм. Д. I. Чижевського:

Відкриті покази фільмів також будуть відбуватися в навчальних закладах міста: ЗОШ № 3, СЗОШ № 6 та ЗОШ № 24, у ВУЗах міста КІРУЕ та КДПІ ім. Винниченка.

В цьому році до проведення фестивалю долучилась і державна пенітенціарна служба Украіни в Кіровоградській області, тому в люди, які знаходяться за гратами теж зможуть побачити фільми мандрівного фестивалю.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool