Кіровоград: люстраційні перевірки по 440 держслужбовцям області

Квітень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Головним управлінням ДФС у Кіровоградській області та його територіальними органами протягом І кварталу 2015 року отримано 686 запитів на проведення перевірок відносно посадових та службових осіб органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Фіскальними органами проведено перевірки та надано 440 висновків.

Нагадаємо, що в зв’язку з прийняттям Закону України «Про очищення влади» №1682-VІІ від 16.09.2014 року та відповідно до Плану проведення перевірок, затвердженого розпорядженням КМУ №1025-р від 16.10.2014 року, в Україні тривають перевірки достовірності відомостей, передбачених п.2 ч. 5ст. 5 Закону.
Пунктом 2 Порядку проведення перевірок достовірності відомостей, передбачених п. 2 ч. 5 ст. 5 Закону України «Про очищення влади», затвердженого Міністерством фінансів України від 03.11.2014 р. № 1100 визначено, що перевірки проводяться апаратом Державної фіскальної служби України, а також територіальними органами (державними податковими інспекціями) за місцем проживання (податковою адресою) особи, стосовно якої проводиться перевірка. Така перевірка проводиться на підставі отриманого запиту про проведення перевірки та копії декларації посадовця за минулий рік.
Головне управління ДФС у Кіровоградській області звертає увагу керівників державних установ та організацій на те, що запити про проведення перевірок у рамках Закону України «Про очищення влади» разом з копіями декларацій державних службовців необхідно надсилати до державних податкових інспекцій за місцем податкової адреси осіб, які проходять люстраційні перевірки. Врахування цього моменту дозволить уникнути зволікань з проведенням перевірок та убезпечить від неякісного їх проведення.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool