Кіровоград: «Квілінг - мистецтво краси»

Жовтень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

18 жовтня, в рамках проекту «Спільні дії – єдина громада» (реалізується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструє громадська організація «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського союзу в Україні) відбувся перший майстер-клас «Квілінг – мистецтво краси». Учасниками цікавого навчання стали родини внутрішньо переміщених осіб та мешканців міста.

«Спільна праця об’єднує людей» - саме ця фраза є основною метою проведення майстер-класу. Переселенці, що мешкають в нашому місті, існують у певному вакуумі. Опинившись далеко від дому, друзів та знайомих, вони замикаються у собі, не знають де і з ким можуть провести свій вільний час, не відчуваючи підтримку від місцевих мешканців. В рамках першого майстер-класу «Квілінг – мистецтво краси», члени ініціативної групи «Dumka» та представники громадської організації ТІМО «Відкриті двері», за фінансової підтримки Європейського Союзу, намагалися не лише навчити родини ВПО корисній справі, (яка, до того ж, може принести певний прибуток) але й хотіли допомогти їм знайти друзів на новому місці проживання.

Техніка «квілінг» була обрана для першого заходу не випадково. Робота з «паперовими баранцями» заспокоює та розслабляє. Учасники майстер-класу в невимушеній атмосфері працювали над створенням чудової вітальної листівки допомогаючи один одному у створенню різних деталей поробки. Діти і дорослі, переселенці та мешканці міста охоче перетворювали прості різнокольорові паперові смужки у справжні витвори мистецтва. В спільній роботі забувалися усі турботи, учасники жартували та обмінювалися враженнями від заходу.

Три години пролетіли як п’ять хвилин, а результатом стали майже 30 чудових листівок, які обов’язково знайдуть своїх адресатів.

Сподіваємось, що чудовий настрій після першого майстер-класу учасники обов’язково візьмуть з собою і на наступні навчання, адже попереду у цієї групи, ще 2 не менш цікаві майстер-класи. Тож чекаємо на нові успіхи та історії справжньої дружби.

Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО ТІМО «Відкриті двері» і за жодних обставин не може вважатися за такий, що відображає позицію Європейського Союзу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool