Кіровоград: кожен факт втечі дітей на контролі ювенальних прокурорів

Серпень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

Завершено ініційовану прокуратурою області службову перевірку діяльності Кіровоградського Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Кіровоградської обласної ради за фактом втечі 3 серпня 2015 року двох вихованців цього закладу.

Як повідомляє начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Алла Мороз, за її результатами причиною самовільного залишення дітьми центру стала конфліктна ситуація, яка мала місце між працівником закладу та одним із вказаних підлітків.
«В ході перевірки встановлено, що черговою з режиму під час спілкування з одним із вихованців допущено грубі висловлювання на адресу останнього, що в подальшому спровокувало конфліктну ситуацію, та як наслідок, втечу підлітка, із підбуренням до цього іншого вихованця. Попри той факт, що даній ситуації передував факт порушення режиму з боку підлітка, така поведінка та дії працівника закладу є неприпустимими та цілком протилежними функціям, які на установу вказаного типу покладено законодавством. За результатами перевірки, співробітника центру за допущені порушення притягнуто до дисциплінарної відповідальності у вигляді догани,» - розповідає Алла Мороз.
За її словами кожен факт втечі та грубого поводження із дітьми в спеціальних установах регіону перебуває на контролі ювенальних прокурорів.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Кіровоград: вболівальників та представників ЗМІ запрошують на відкрите тренування
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool