Кіровоград: конференція педагогічних працівників області

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

Стан готовності загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року та впровадження державних стандартів початкової та базової загальної середньої освіти – тема цьогорічної конференції педагогічних працівників області, яка відбулася сьогодні у Кіровограді.

Вчителі підбили підсумки розвитку дошкільної та середньої освіти в області у 2012/2013 навчальному році та проаналізували завдання на наступний навчальний рік.
Директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ельза Лещенко зазначила, що 2012-2013 навчальний рік був часом позитивних зрушень в системі освіти України і нашої області зокрема. Завдяки новим соціальним ініціативам Президента України "Діти – майбутнє України" та дієвим крокам обласної влади заклади освіти області отримали шкільні автобуси, комп’ютерні класи, нові меблі, усі заклади освіти підключені до мережі Інтернет.
Високі рейтинги наших випускників під час проведення незалежного оцінювання, численні перемоги школярів Кіровоградщини на Всеукраїнських та міжнародних освітніх конкурсах свідчать – освітяни Кіровоградщини серед найкращих. Звичайно ж, в освітній галузі області є ще немало невирішених проблем, про які говорили учасники конференції.
Привітала педагогів області і заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух. Вона наголосила, що вчительська праця належить до найбільш важливих сфер суспільної діяльності.
- Завдання обласної влади – у найближчі роки забезпечити перехід до найсучасніших стандартів освіти, що відповідають інноваційним вимогам часу, - наголосила Галина Пастух, - політика Глави держави спрямована на пріоритетний розвиток освіти в Україні та створення умов для виховання особистості, здатної приймати самостійні рішення й нести відповідальність.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool