Кіровоград: комунальники звертаються до мешканців обласного центру

Березень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1263 | Коментарі: 0

Працівниками комунальних підприємств міста Кіровограда вихідними днями прибирали від випадкового сміття територію Лелеківського зеленого масиву.

За інформацією начальника Головного управління житлово – комунального господарства Олександра Хачатуряна, під час виконання таких робіт на міське сміттєзвалище було вивезено сміття загальним об"ємом понад 12 куб.м. Дуже прикро, відзначив Олександр Хачатурян, що вже наступного дня під час інспекційної поїздки працівники комунального підприємства "Трест зеленого господарства" виявили на вже прибраній і вичищеній території нові купи сміття. Головне управління житлово – комунального господарства звертається до усіх мешканців Кіровограда, які обрали собі для відпочинку такий мальовничий куточок, як Лелеківський зелений массив, прибирати за собою сміття після проведення пікніків і наполегливо нагадує, що все- таки набагато читсіше там, де прибирають і не смітять.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool