Кіровоград: Іван Марковський провів зустріч на Старій Балашівці

Березень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1200 | Коментарі: 0

Секретар міської ради Іван Марковський продовжує свої зустрічі з громадою у мікрорайонах Кіровограда.

28 березня він разом із заступником міського голови Сергієм Васильченком та головою Кіровської ранної ради Сергієм Горбовським обговорювали актуальні проблеми життєдіяльності міста з мешканцями квартальних комітетів №30 (голова Скляніченко Валентина Володимирівна) та №32 (голова Стаценко Валентина Миколаївна), що на Старій Балашівці.
- Зустрічі проходять у спокійній, робочій обстановці, - відзначив Іван Марковський, - немає нервозності, підбурювань. Ми визначаємо які об’єкти у мікрорайонах потребують негайного благоустрою і знаходимо шляхи виконання таких робіт.
Іван Марковський звернув увагу, що майже скрізь люди наголошують на необхідності санітарної обрізки дерев і це стосується всіх мікрорайонів. На другому місці за кількістю звернень – питання ремонту доріг і на третьому – робота громадського транспорту. Всі прохання мешканців будуть оброблені і систематизовані, пообіцяв Іван Марковський, а на понеділковій нараді керівники відповідних виконавчих органів отримають необхідні доручення.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool