Кіровоград: Іван Марковський доручив готувати проведення відразу двох громадських слухань

Жовтень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1141 | Коментарі: 0

Відразу два громадських слухання - з роботи громадського транспорту і реалізації реформи у сфері ЖКГ,доручив готувати для проведення у Кіровограді секретар міської ради Іван Марковський профільним заступникам міського голови.

 Ми розуміємо, що проблеми з організацією пасажирських перевезень у Кіровограді є, - наголосив Іван Марковський під час наради з керівниками виконавчих органів, - знаємо достеменно і хто викликав такі проблеми. Я відверто називаю це політичною диверсією, али ми не будемо падати на коліна. Сьогодні готується проведення конкурсу на право перевезень і якщо хтось у Кіровограді не захоче брати у ньому участь – будемо залучати перевізників з інших міст, хоч, звичайно хотілося б, щоб цю роботу виконували кіровоградські підприємства.
А ще, наголосив Іван Марковський, громада має знати результати фінансової перевірки на підприємстві ТОВ “ЄТК” – вони шокують. Внаслідок хитрих операцій зі списання трнаспортних засобів, його ремонтів 43 тролейбуси, які раніше належали громаді міста перейшли у власність однієї відомої подружньої пари, повідомив секретар міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool