Кіровоград: інструктаж у культових спорудах (ФОТО)

Квітень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

Напередодні великого християнського свята – Великодня, яке відзначатиметься 12 квітня, співробітниками ДСНС проводиться профілактично-роз’яснювальна робота з вірянами та священниками.

Щоб убезпечити громадян, інспектори у сфері пожежної та техногенної безпеки здійснюють інструктажі з питань пожежної безпеки у культових спорудах Кіровоградської області, адже під час святкових служб кількість прихожан у храмах зростає у рази, а використання під час церковних служб відкритого вогню, створює потенційну небезпеку.
Під час вказаних заходів, рятувальниками в першу чергу звертається увага на належний стан утримання шляхів евакуації та електробладнання у приміщеннях, на наявність первинних засобів пожежогасіння, зокрема – вуглекислотних або порошкових вогнегасників, на яких є відповідний сертифікат якості.
Говорячи про безпеку на об’єктах з масовим перебуванням людей, про які піклуються, в першу чергу, безпосередньо керівники та органи державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки, варто сказати про дотримання правил пожежної безпеки самими громадянами. Нагадуємо, що готуючись до святкування Великодня, кожному з нас необхідно замислитись про безпеку не лише у церкві, а й вдома. Запалюючи пасхальну свічку, пам’ятайте, що вона покликана приносити лише тепло і радість у ваші родини.
Прес-служба У ДСНС в області

Напередодні великого християнського свята – Великодня, яке відзначатиметься 12 квітня, співробітниками ДСНС проводиться профілактично-роз’яснювальна робота з вірянами та священниками.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool