Кіровоград готують до зустрічі травневих свят

Квітень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

24 квітня спеціалісти комунального підприємства “Кіровоград - Універсал – 2005” продовжують готувати місто до травневих свят.

Цього дня майстри підприємства облаштовували бордюри у сквериках на набережній Інгулу, ремонтували оздоблювальні плити фонтанів на площі Кірова, фарбували відбійники на мосту по вулиці Великій Перспективній.
Особлива увага комунальників приділяється також розчистці колекторів зливової каналізації міста. Міський голова Олександр Саінсус поставив перед підприємством жорстку вимогу до кінця тижня забезпечити повноцінне функціонування зливової каналізації, щоб на випадок весняних злив території міста не потерпали від підтоплення.
За інформацією директора КП Віктора Панішко, такі роботи вже закінчуються, залишилося вичистити колодязі прийому дощових вод по вулиці Яновського.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool