Кіровоград готується зустрічати великодні свята (ФОТО)

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1394 | Коментарі: 0

Хід підготовки до відзначення Великодня став предметом обговорення на засіданні комісії сприяння дотриманню законодавства про свободу совісті та релігійні організації під головуванням секретаря міської ради Ігоря Волкова.

У роботі комісії взяли участь представники усіх релігійних громад обласного центру.

Ігорь Волков привітав усіх присутніх з наближенням свята Пасхи – одного з найвеличніших і найрадісніших свят, яке є символом духовних цінностей: милосердя, справедливості, торжества добра і справжньої віри.
6 квітня Песах почали святкувати іудейські релігійні громади, 8 квітня Воскресіння Христове святкували римо-католики, а 15 квітня Великдень відзначатимуть православні християни.
 

За інформацією заступника начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Віктора Зубченка, роботу громадського транспорту під час Великодніх свят в Кіровограді буде подовжено. Пасажирські перевезення здійснюватимуться до першої години ночі 15 квітня, а розпочнуться цього дня раніше – о 4.00.

Належна охорона громадського порядку, повідомив заступник начальника міського відділу УМВС України в Кіровоградській області Сергій Коса, буде забезпечена посиленим тризмінним патрулюванням представників міліції в місцях здійснення масових церковних служб та пішохідними нарядами на маршрутах руху людей до храмів.

У свою чергу, настоятелі храмів та представники релігійних організацій звернулися до міської влади з проханням поновити в ряді місць зовнішнє освітлення біля культових споруд та підремонтувати під’їздні шляхи до деяких церков і молитвенних будинків.
Секретар міської ради надав відповідні доручення керівникам виконавчих органів міської ради

Кіровоград готується зустрічати великодні свята (ФОТО)

Кіровоград готується зустрічати великодні свята (ФОТО)
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool