Кіровоград готується зустрічати великодні свята (ФОТО)

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1379 | Коментарі: 0

Хід підготовки до відзначення Великодня став предметом обговорення на засіданні комісії сприяння дотриманню законодавства про свободу совісті та релігійні організації під головуванням секретаря міської ради Ігоря Волкова.

У роботі комісії взяли участь представники усіх релігійних громад обласного центру.

Ігорь Волков привітав усіх присутніх з наближенням свята Пасхи – одного з найвеличніших і найрадісніших свят, яке є символом духовних цінностей: милосердя, справедливості, торжества добра і справжньої віри.
6 квітня Песах почали святкувати іудейські релігійні громади, 8 квітня Воскресіння Христове святкували римо-католики, а 15 квітня Великдень відзначатимуть православні християни.
 

За інформацією заступника начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Віктора Зубченка, роботу громадського транспорту під час Великодніх свят в Кіровограді буде подовжено. Пасажирські перевезення здійснюватимуться до першої години ночі 15 квітня, а розпочнуться цього дня раніше – о 4.00.

Належна охорона громадського порядку, повідомив заступник начальника міського відділу УМВС України в Кіровоградській області Сергій Коса, буде забезпечена посиленим тризмінним патрулюванням представників міліції в місцях здійснення масових церковних служб та пішохідними нарядами на маршрутах руху людей до храмів.

У свою чергу, настоятелі храмів та представники релігійних організацій звернулися до міської влади з проханням поновити в ряді місць зовнішнє освітлення біля культових споруд та підремонтувати під’їздні шляхи до деяких церков і молитвенних будинків.
Секретар міської ради надав відповідні доручення керівникам виконавчих органів міської ради

Кіровоград готується зустрічати великодні свята (ФОТО)

Кіровоград готується зустрічати великодні свята (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool