Кіровоград: готується до відкриття відремонтована школа.

Серпень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Днями голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко відвідав школу в с. Покровському, яка є однією з найстаріших шкіл Кіровоградського району і проінспектував готовність закладу до нового навчального року.

Приміщення школи знаходиться на завершальному етапі реставраційно-ремонтних робіт. Будівля 1912 року перетворилася на сучасне приміщення, що відповідає усім вимогам для отримання якісної освіти, але не втратила своєї історичної привабливості.
Директор школи Віталій Ломака під час огляду приміщення освітнього закладу запевнив голову облдержадміністрації, що до 1 вересня будівельники справляться, і в новому навчальному році діти вчитимуться у гарній реконструйованій школі.
- Наше завдання – виконати доручення Глави держави - забезпечити у школах усі належні умови для безперешкодного здобуття учнями необхідних знань. І дуже добре, що сьогодні ми маємо підтримку соціально-відповідального бізнесу у цьому питанні, - зауважив Андрій Ніколаєнко
Заклад оснащений комп'ютерним класом, наявний проектор, ноутбуки, інтерактивна дошка. Функціонуватимуть медичний кабінет, бібліотека з читальною залою, спортивна зала. У школі, яка розрахована на 144 учнівських місця, навчатиметься 115 дітей.
Андрій Ніколаєнко приїхав у школу не з порожніми руками. Щоб діти здобували якісні знання, він подарував шкільній бібліотеці набір видань класичної літератури, а задля успіхів з фізичної підготовки – футбольні та баскетбольні м’ячі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool