Кіровоград готовий до початку нового опалювального сезону

Жовтень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

Сто відсотків житлових будинків та закладів соціально – культурної сфери Кіровограда готові до початку нового опалювального сезону.

 Про це заявив під час прес – конференції у міській раді заступник міського голови Микола Вєщев. За його словами всі котельні, теплові мережі Кіровограда готові постачати споживачам тепло, а всі 1457 житлових будинків отримали акти готовності його прийняти.
Враховуючи досвід початку опалювального сезону минулих років, міський голова Олександр Саінсус своїм розпорядженням створив спеціальну комісію, на яку поклав завдання перевірити кожний будинок, кожний об’єкт системи теплопостачання, особливо в тих місцях, де були проблеми з пуском тепла минулого року. Комісія щоденно доповідає міському голові про хід підготовки до опалювального сезону, який Олександр Саінсус тримає на постійному особистому контролі. За результатми обстежень будинків, комісія завчасно надала приписи керівникам КРЕПів щодо усунення виявлених недоліків, наголосив Микола Вєщев, а кожний керівник комунального підприємства несе персональну відповідальність за вчасну подачу тепла до ввіреного житлового фонду.
Обидва кіровоградських теплогенеруючих підприємства, звернув увагу Микола Вєщев, вже мають договри на поставку газу безпосередньо з НАК «Нафтогаз України». Борги за блакитне КП «Теплоенергетик» вдалося повністю перекрити постановами Кабінету Міністрів України про відшкодування різниці в тарифах. ДП «Кіровоградтепло» після взаємозаліків залишилося винним 2 мільйона гривень. Проте НАК «Нафтогаз України» зважив на наявність упідприємства виконавчих впроваджень по погашенню боргу з населення за отримані послуги і підписав угоди.
У орендного підприємства є ще одна проблема, яку необхідно вирішити до 15 жовтня, відзначив Микола Вєщев, - це борг за спожиту електроенергію в сумі 1,9 мільйона гривень. За поясненнями керівників ДП «Кіровоградтепло», сьогодні має провести засідання кредитний комітет і прийняти рішення про надання підприємству кредиту для розрахунків з енергетиками.
У разі, якщо ДП «Кіровоградтепло» не погасить свої борги і початок опалювального сезону буде під загрозою, міська влада готова до початку процедури розірвання договору оренди з підприємством, попередив Микола Вєщев.

джерело , фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool