Кіровоград: голова ОДА Андрій Ніколаєнко відреагував на інцидент у Голованівському районі

Липень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко відреагував на інцидент із побиттям правоохоронцями сімейної пари у Голованівському районі.

- Головне – ніхто нікого не покривав. Міліція спрацювала професійно і оперативно. І те, що Президент, після резонансного випадку у Врадіївці, дав доручення керівникам силових структур негайно розібратися по кожній подібній ситуації в державі за участю правоохоронців – це чіткий сигнал, що на такі ганебні випадки влада повинна реагувати миттєво, - наголосив він.

Нагадаємо, інцидент мав місце уніч з неділі на понеділок у селі Розкішне Голованівського району. Повертаючись з відпочинку о четвертій ранку, працівники міліції зустріли знайомих - сімейну пару, яка приїхали в село до родичів з Росії. Оскільки обидві сторони були напідпитку, між ними виник словесний конфлікт, який згодом переріс у бійку. Під час сутички постраждали всі учасники, отримавши численні тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Наразі інцидент розслідує прокуратура області. Обох працівників міліції затримали одразу, хоча інші сторона конфлікту - сімейна пара - просила цього не робити.
За фактом хуліганства розпочато кримінальне провадження.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool