Кіровоград: глибоко сумуємо

Квітень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1232 | Коментарі: 0

8 квітня 2015 року на 76-му році життя після тяжкої хвороби пішов у вічність Микола Іванович Єрмаков. Родина та близькі глибоко сумують з приводу тяжкої втрати

 Для нас він назавжди залишиться чоловіком, батьком, дідусем, який наповнював світ душевним теплом, добрими справами та випромінював невичерпну життєву енергію. Для колег він був легендарним вогнеборцем, який очолював відділ пожежної охорони у 1982-1993 роках.
Микола Іванович народився 22 вересня 1939 року у селі Уди Золочівського району Харківської області.
У 1959 році з відзнакою закінчив Харківське пожежно-технічне училище та був направлений до міста Кривий Ріг, де у 23 роки очолив пожежну частину.
З 1966 року у Павлограді Микола Іванович працював заступником начальника загону по охороні підприємства оборонної промисловості та закінчив факультет протипожежної техніки та безпеки Вищої школи МВС СРСР.
У період служби на Дніпропетровщині Микола Іванович ліквідовував вогонь під час пожеж на великих промислових підприємствах, у лісових масивах.
Медаль «За відвагу на пожежі» отримав за хоробрість під час гасіння потужної пожежі на газовому родовищі поблизу селища Заплавного Магдалинівського району Дніпропетровської області у 1979 році.
На початку 80-х років став до керівництва пожежними підрозділами Кіровоградщини. У 1990 році Кіровоградський гарнізон отримав перехідний вимпел за кращу організацію служби серед підрозділів держави.
У 1987 році Микола Єрмаков прибув до Чорнобиля, де довелося гасити пожежу на третьому реакторі. За період служби та по її завершенню неодноразово нагороджений високими державними нагородами.

Церемонія прощання з Миколою Івановичем Єрмаковим відбудеться 10 квітня з 11:00 год. на фасаді Управління ДСНС України в області (вул. Пашутінська, 1). Поховання відбудеться о 13:00 год. на Лелеківському кладовищі м. Кіровограда. Вічна пам'ять!

Близькі та родина


Вічна пам’ять!
8 квітня 2015 року на 76-му році життя після тяжкої хвороби пішов у вічність Микола Іванович Єрмаков. Важко висловити біль втрати. Полковник внутрішньої служби Микола Іванович Єрмаков був легендарним вогнеборцем, який очолював відділ пожежної охорони у 1982-1993 роках. У пам’яті колег він назавжди залишиться людиною, яка наповнювала світ добрими справами та випромінювала невичерпну життєву енергію.
Микола Іванович пройшов гідний життєвий шлях. Народився 22 вересня 1939 року у селі Уди Золочівського району Харківської області. У 1959 році з відзнакою закінчив Харківське пожежно-технічне училище та був направлений до міста Кривий Ріг, де став інспектором, а згодом був призначений заступником начальника районної пожежної частини. Вже у 23 роки очолив пожежну частину. З 1966 року у Павлограді Микола Іванович працював заступником начальника загону по охороні підприємства оборонної промисловості та закінчив факультет протипожежної техніки та безпеки Вищої школи МВС СРСР.
У період служби на Дніпропетровщині Микола Іванович ліквідовував вогонь під час пожеж на великих промислових підприємствах, у лісових масивах. Завдяки його особистій участі та професійному керівництву загоряння вдавалося долати швидко та з мінімальними збитками.
Медаль «За відвагу на пожежі» Микола Іванович отримав за хоробрість під час гасіння масштабної пожежі на газовому родовищі поблизу селища Заплавного Магдалинівського району Дніпропетровської області у 1979 році. Вогонь вирував близько двох тижнів. Страшну стихію навколо бурової вежі вдалося здолати без людських втрат саме завдяки вмілому керівництву Миколи Івановича.
На початку 80-х років став до керівництва пожежними підрозділами Кіровоградщини. З його приходом вдалося модернізувати систему пожежної охорони області, покращити матеріально-технічне забезпечення та розбудувати службу в усіх розуміннях слова. У 1990 році Кіровоградський гарнізон отримав перехідний вимпел за кращу організацію служби серед підрозділів держави.
Не оминула професійну долю Миколи Івановича і Чорнобильська катастрофа – у 1987 році він прибув до Чорнобиля, де довелося гасити пожежу на третьому реакторі.
По завершенню служби Микола Іванович залишався душею з колективом – постійно відвідував молодших колег, ділився неоціненним досвідом.
Висловлюємо глибокі співчуття дружині Валентині Петрівні та усій родині Миколи Івановича.
Завзяття та відвага Миколи Івановича завжди були взірцем для оточуючих. Приклади з його життя варті наслідування.
Для усіх нас Микола Іванович був і завжди буде Героєм, Вчителем та Наставником. Вічна пам'ять!

Керівництво та колектив Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool