Кіровоград: Духовна вітальня

Квітень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

22 квітня 2014 р. у приміщенні бібліотеки-філії №8 відбулося чергове засідання «Клубу цікавих зустрічей».

Для розширення кругозору жінок – членів клубу, розвитку духовної культури, релігійної свідомості, розширенню біблійних знань та дати можливість жінкам поспілкуватися, відпочити від повсякденних проблем, відбулася духовна вітальня «Христос воскрес – радійте люди!».

Присутні з цікавістю сприйняли міні-інформацію «Історія святкування Пасхи». Відео-презентація «Світле свято Великодня» надала інформацію про перемогу над смертю та надію на майбутнє.

Жінки жваво відповідали на запитання вікторини «Знавець Великодня» Що дало їм можливість перевірити свої знання Біблійних істин на тему Пасхи, а також відкрити для себе щось нове, досі невідоме ,активно приймали участь у грі «Найуважніша» та конкурсі «Хто швидше?»

За чашкою чаю жінки посмакували пасками, спеченими власноруч , обмінялися рецептами та залишили бібліотеку у гарному настрої!

Бібліотекар філії Галина Юрченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool