Кіровоград: ДТП - зіткнення двох іномарок

Серпень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Дорожньо-транспортна пригода, в якій тілесні ушкодження отримали три пасажири, сталася 10 серпня о 22:30 у Кіровограді.

Рухаючись по вул. Маланюка 20-річний водій автомобіля «Skoda Octavia» при виїзді на пл. Дружби Народів не виконав вимогу дорожнього знаку 4.10 (круговий рух) та перетнувши дорожню розмітку 1.1 здійснив рух прямо виїхавши на зустрічну смугу руху де допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням 26-річного водія, який рухався в зустрічному напрямку та виконував лівий поворот по колу.

Внаслідок ДТП троє пасажирів автомобіля «Daewoo Lanos» отримали травми та були доставлені до лікарні, серед них двоє дітей 2007 та 2008 р.н.

Стосовно водія відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв всіх транспортних засобів: будьте максимально уважними за кермом, рухайтеся з безпечною швидкістю та суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху!

УДАІ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool