Кіровоград: до уваги майбутніх абітурієнтів!

Лютий 13, 2013 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Триває реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2013 року повідомляє сайт Кіровоградської міськради.

Реєстрація на ЗНО – 2013 триватиме до 5 березня 2013 року. У межах часу, відведеного на реєстрацію, майбутні вступники мають змогу самостійно у будь-який час сформувати заяву-реєстраційну картку за допомогою спеціальної програми, створеної фахівцями Українського центру оцінювання якості освіти, яку буде розміщено на веб-сайтах Українського та Одеського регіонального центрів оцінювання якості освіти.

Особи, які не мають змоги самостійно сформувати комплект реєстраційних документів, можуть звернутися за допомогою до консультаційного пункту (пункту реєстрації), який розташований в приміщенні Кіровоградського національного технічного університету

за адресою 25006, Кіровоградська обл., м. Кіровоград, просп. Університетський, 8, (кабінет № 111, відповідальна особа – Дейкун С.І.), контактні телефони: (0522)39-04-67, (0522)39-04-18. (0522)39-05-86.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool