Кіровоград: до дисциплінарної відповідальності притягнуть 14 посадовців Пенсійного фонду

Травень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Пріоритетним напрямом наглядової діяльності прокуратури м. Кіровограда і надалі залишається соціальний захист пільгових категорій громадян, зокрема, забезпечення своєчасної сплати внесків до Пенсійного фонду України.

Прокуратурою міста в поточному році проведено 5 перевірок додержання службовими особами управління Пенсійного фонду в м. Кіровограді вимог чинного законодавства при здійсненні контролю за своєчасністю сплати до фонду страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Перевіркою встановлено низку порушень, що стали підставою для внесення документів прокурорського реагування.
За результатами розгляду 5 подань прокурора міста, керівництвом управлінням Пенсійного фонду України в м. Кіровограді до дисциплінарної відповідальності притягнуть 14 посадовців вказаного органу державного контролю.

Прес-служба прокуратури міста
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool