Кіровоград: діяльність міліції у період виборчого процесу

Травень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Начальник УМВС України в Кіровоградській області Анатолій Вітюк у присутності представників громадських організацій провів нараду з керівниками міських та районних відділів міліції з питань діяльності ОВС щодо забезпечення охорони правопорядку під час проведення президентських виборів.

Незважаючи на те, що спілкувався очільник відомства зі своїми підлеглими у формі конструктивного діалогу, перед ними було поставлено вкрай важливі завдання.
– Сьогодні жителі всієї області покладаються на наш професіоналізм, відповідальність і принциповість. Люди вірять, що ми зробимо все від нас залежне для того, аби захистити їх права, – сказав полковник Вітюк.
На зустрічі, зокрема, йшлося про безумовне дотримання чинного законодавства, недопущення порушень дисципліни та законності серед особового складу, підтримання тісної взаємодії з органами місцевої влади та самоврядування щодо забезпечення прав громадян на вільне волевиявлення.
– Я звертаюся до кожного з вас з вимогою, не допустити будь-яких антигромадських проявів на території ввірених вам районів, а особливо у день виборів. Інформація про факти правопорушень повинна ретельно перевірятися, а стосовно порушників закону необхідно негайно приймати рішення у рамках чинного законодавства. Це вимога керівництва держави та МВС України, від виконання якої залежатиме не лише рівень довіри до міліції зокрема, а й майбутнє країни та наших громадян, – зазначив Анатолій Вітюк.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool