Кіровоград: дівчина прийшла в гості до чоловіка, а він напав та ледь не задушив

Лютий 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення 25-річної місцевої жительки про скоєння стосовно неї нападу.

Попередньо встановлено, що кіровоградка прийшла у гості до свого 26-річного знайомого. Під час розмови чоловік раптом почав душити потерпілу та зняв із неї золоті сережки. Коли жінка намагалася чинити опір зловмиснику, він схопив ножиці та, погрожуючи ними гості, вимагав віддати інші прикраси і мобільний телефон. Потерпіла, злякавшись, виконала вимогу чоловіка та віддала йому три золоті каблучки і телефон. Після чого, жінці вдалося вирватися і втекти. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, проводиться розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool