Кіровоград: діє цілодобова телефонна «гаряча лінія»

Січень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

З метою забезпечення оперативного реагування на звернення громадян, підприємств, установ та організацій, суб’єктів підприємницької діяльності з проблемних питань функціонування підрозділів Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області, а також недопущення фактів корупції й інших службових зловживань з боку працівників діє цілодобова телефонна «гаряча лінія» Управління ДСНС в області.

Шановні мешканці області! Якщо ви бажаєте отримати відповіді на запитання стосовно роботи підрозділів Управління ДСНС, вбачаєте неналежне виконання ними своїх функціональних обов’язків, вам стало відомо про протиправні дії працівників, вчинені під час виконання ними своїх службових обов’язків, а також факти хабарництва, зловживання своїм службовим становищем, ви можете звернутись на телефонну «гарячу лінію».
Телефон «гарячої лінії» - (0522) 22-06-85.
Сектор з питань запобігання та виявлення корупції – (0522) 22-05-42 (тел., факс).
Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool