Кіровоград: державні допомоги повністю профінансовані

Вересень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1127 | Коментарі: 0

Станом на 8 вересня з міського бюджету профінансовані допомоги сім’ям з дітьми за рахунок субвенції з державного бюджету на загальну суму 15 917,9 тис. грн,  повідомляє сайт міськради

Як повідомила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова, виплачені допомога сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям інвалідам, тимчасова державна допомога дітям та допомоги на догляд за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, яка нарахована за вересень 2015 року у сумі 15 676,4 тис. грн; державна соціальна допомога на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», яка нарахована за вересень 2015 року у сумі 241,5 тис. грн.
Зазначені виплати у повному обсязі перераховані управлінням праці та соціального захисту населення, у тому числі: Ленінському району – 5 700,6 тис. грн, Кіровському району – 10 217,3 тис. грн.

Кіровоградець потрапив до шістнадцятки кращих скелелазів світу
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool