Кіровоград: депутатський корпус міськради вніс зміни до міського бюджету

Листопад 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1335 | Коментарі: 0

Сьогодні, 12 листопада, відбулася позачергова п’ятдесят четверта сесія Кіровоградської міської ради шостого скликання.

Депутатський корпус вніс зміни до міського бюджету, якими передбачив кошти у сумі понад мільйон гривень на організацію повторного голосування з виборів міського голови Кіровограда, які відбудуться 15 листопада.

Міська рада також виділила кошти на відшкодування додаткових витрат для проведення поховання Героя АТО, на виконання заходів

Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної опреації в східних областях України та членів їх сімей – мешканців Кіровограда, надали згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади Кіровограда двох квартир для подальшої їх передачі сім’ям загиблих військовослужбовців – учасників АТО.

Крім того, депутати внесли доповнення до галузевої Програми запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків на 2015 рік, якими підтвердили рішення виділити субвенцію районному бюджету Сватівського району Луганської областіц у сумі 199 тисяч гривень на виконання заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка сталася у райцентрі 29-30 жовтня поточного року.
Міська рада не підтримала припис прокуратури щодо поновлення на посаді колишнього заступника міського голови Геннадія Осетрова. Кнопку “За” натиснули тільки 19 депутатів.

По завершенні засідання Іван Марковський подякував усьому депутатському корпусу за плідну роботу і побажав депутатам, які пройшли в міську раду сьомого скликання так само активно працювати на громаду.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool