Кіровоград: депутати міськради прийняли 101 рішення (фоторепортаж)

Квітень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1324 | Коментарі: 0

На минулій неділі відбулося засідання тридцять п'ятої сесії Кіровоградської міської ради шостого скликання.

В роботі засідання сесії взяли участь 64 депутата міської ради, голова Ленінської районної у місті Кіровограді ради Заботкін В.М., секретар Новенської селищної ради Корольов В.С., заступник сільського голови селища Соколівського Кіровоградського району Завірюха І.Г., заступник прокурора м. Кіровограда Салюк С.М. та представники засобів масової інформації.
На засіданні було прийнято 101 рішення, а саме: про депутатські запити депутатів міської ради; про стан виконання Комплексної програми профілактики злочинності в м. Кіровограді та Програми правової освіти населення м. Кіровограда на 2011 - 2015 роки за друге півріччя 2013 року; про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури м. Кіровограда у 2013 році; про виконання Програми природоохоронних заходів місцевого значення за 2013 рік; про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 29 січня 2014 року № 2748 „Про міський бюджет на 2014 рік”; про затвердження Проекту придбання автотранспорту для перевезення дітей-інвалідів, які проходять реабілітацію у КЗ ,,Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Кіровської районної у м. Кіровограді ради”; про зміни в складі постійних комісій Кіровоградської міської ради; про надання одноразової грошової допомоги громадянам міста Кіровограда; про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 11.12.2012 № 2119 ,,Про утворення постійної комісії по відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель, визначення виконавців земельних торгів на конкурентних засадах”; про створення тимчасової контрольної комісії Кіровоградської міської ради з вивчення ситуації, що склалася у державних закупівлях продуктів харчування для закладів освіти, лікувально-профілактичних закладів та організації харчування дітей та хворих; питання щодо регулювання земельних відносин.
Депутатами були прийняті зміни до міського бюджету на 2014 рік, внаслідок чого понад п’ять мільйонів гривень додатково направлено для житлово-комунальної сфери міста, а саме на капітельний ремонт житлового фонду, капітальний ремонт доріг та тротуарів. Також, для організації життєзабезпечення сімей військовослужбовців, евакуйованих з території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, по головному розпоряднику коштів - управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення у міському бюджеті передбачено 709,0 тис.грн. за рахунок субвенції з обласного бюджету.

Кіровоград: депутати міськради прийняли 101 рішення (фоторепортаж)

Кіровоград: депутати міськради прийняли 101 рішення (фоторепортаж)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool