Кіровоград: День святого Валентина на площі Кірова

Лютий 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1382 | Коментарі: 0

14 лютого до Дня Святого Валентина СМК «ЦЕНТР», ВМГО«Студентська республіка» та Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради запрошуть кіровоградців та гостей міста на площу Кірова на СВЯТО КОХАННЯ.


Із 15.00 години Ви зможете залишити свої побажання та освідчення на «Стіні кохання», взяти участь у розіграші безкоштовної романтичної вечері на двох та спробувати свої сили у фотоконкурсі «Скульптура кохання».
Кожен учасник свята отримає «валентинку» з побажаннями великого кохання, у якій буде вказано порядковий номер, що може стати щасливим у розіграші романтичних вечерь від партнерів заходу автосалону Peugeot Центр Кировоград ООО"Укртрейд та нічного клубу "Rasputin".
О 18.00 годині розпочнеться конкурсна програма та розіграш подарунків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool