Кіровоград: артисти піднімають бойовий дух військовослужбовцям (фото)

Березень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1225 | Коментарі: 0

До Кіровограду з концертною програмою завітали артисти заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України.

Захід проводився за сприяння Департаменту гуманітарної політики Міністерства оборони України та Головного управління виховної та соціально-психологічної роботи Збройних сил України. Про це повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.
Танцювальні та естрадні номери програми ні кого не залишили байдужими у залі солдатського клубу і під час виступів лунали гучні аплодисменти. Під час виступів звучали також класика, народні мелодії та пісні у сучасній обробці.
Артисти, які відпрацювали прекрасні півторагодинні концерти для військовослужбовців і членів їхніх сімей, а також працівників Збройних сил України, отримали від вдячних глядачів бурхливі овації та захоплені вигуки «Браво!».
По завершенню концертної програми командир однієї із військових частин полковник Віталій Пікулін подякував артистам та побажав артистам подальших творчих успіхів на ниві армійської культури.

До Кіровограду з концертною програмою завітали артисти заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool