Андрій Райкович та Сергій Бойко звертаються до кіровоградських чорнобильців

Квітень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1812 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці, Герої-чорнобильці!

26 квітня виповнюється 30 років з часу аварії на Чорнобильській атомній електростанції, яка є не тільки найбільшою катастрофою в історії ядерної енергетики, але й подією всесвітньо-історичного значення, що відбулася на теренах України.

Чорнобиль — наше лихо, наш біль, наша трагедія. Сотні тисяч людей — інженерів, медиків, військових і пожежників — сприймали ліквідацію наслідків аварії як свій професійний і громадський обов'язок. Вони цінували його вище, ніж власне здоров'я, а то й життя. Серед них — майже 10 тисяч наших земляків.

Монстр під саркофагом досі залишається викликом, Чорнобиль – тестом на спроможність української влади належним чином виконувати свої обов’язки, адже люди, яких так чи інакше торкнулася аварія, ліквідатори чи їхні сім’ї потребують нашого захисту і підтримки.
Ми низько схиляємо голови перед усіма, хто пожертвував найдорожчим, хто пішов у
Бажаємо учасникам ліквідації аварії, вашим рідним, дружинам померлих чорнобильців міцного здоров'я, мирного неба, добробуту і благополуччя.

Міський голова Андрій Райкович

Секретар міської ради Сергій Бойко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool