Кіровоград: Андрій Райкович поверне великі автобуси на маршрути

Листопад 07, 2015 | Новини | Переглядів: 4884 | Коментарі: 0

Днями кандидат на посаду міського голови Кіровограда відвідав збанкрутілий «Автобусний парк». Нині там простоюють без діла 36 нових автобусів.

Всі вони – справні, та готові працювати. Їх Райкович планує повернути на рейси. Для цього передавши машини «Єлисаветградській транспортній компанії. Таким чином, говорить кандидат, вдасться об`єднати міську транспортну мережу, створити єдину диспетчерську службу.
Найголовніше, ж, за словами Андрія Райковича - «прибрати» перевізника від грошей. Оскільки замовником перевезень є мерія, місто сплачуватиме перевізнику за кілометр дороги. У цьому випадку водієві буде байдуже, двох пасажирів везти чи двадцять. Так давно роблять у Європі. Налагодити цю роботу можна і в Кіровограді. Саме так можна зняти всі гострі питання з перевезеннями в місті.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool