Кіровоград: Андрій Райкович клопотатиме про присвоєння учаснику АТО звання Герой України

Лютий 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

Міська рада клопотатиме про присвоєння високого зваання Герой України кіровоградському військовослужбовцю Євгену Тельнову, який віддав своє життя за свободу і незалежність рідного народу під час антитерористичної операції.

 Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 8 лютого.

- Ми повинні віддати належну шану нашому Герою, який під час бойового зіткнення знищив три одиниці ворожої бронетехніки, а і врятував життя своїх бойових побратимів, - наголосив Андрій Райкович.

– В обласному центрі з’явиться вулиця, названа на честь Євгена Тельнова. А найближчим часом я передам в Адміністрацію Президента України відповідне подання щодо присвоєння йому почесного найвищого звання в Україні.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool