Кіровоград: Анатолій Вітюк провів перший виїзний прийом громадян

Травень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1316 | Коментарі: 0

Можливістю зустрітися з головним міліціонером області, не виїжджаючи далеко від власних домівок, скористалося 27 жителів міста Олександрії та кількох сіл.

Питання, які ставили Анатолію Івановичу відвідувачі, стосувалися розслідування кримінальних проваджень, соціально-побутових конфліктів, попередження та профілактики крадіжок тощо.
Зверталися до полковника Вітюка і з приводу працевлаштування до батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кіровоград». Жителі одного з сіл прийшли подякувати очільнику міліції за роботу свого дільничного інспектора, який не просто добросовісно виконує службові обов’язки, але й став справжньою опорою та підтримкою для місцевих пенсіонерів.
З пропозиціями щодо роботи правоохоронців на прийом йшли і громадяни молодшого віку. Вони висловили свої думки щодо покращання діяльності Олександрійського міськвідділу міліції за окремими напрямками, такими як робота патрулів у громадських місцях, боротьба з наркоманією тощо.
Більш старші за віком відвідувачі звернулися до керівника міліції з проханням вирішити й інші питання, які не стосувалися роботи правоохоронців. Старенький дідусь з надією та довірою у очах попросив Анатолія Івановича проконтролювати роботу з благоустрою свого мікрорайону.
До громадської приймальні міськвідділу приходили представники місцевої ветеранської організації пенсіонерів органів внутрішніх справ. Зокрема, позитивно вирішилося питання про допомогу колишньому працівнику міліції, який зараз знаходиться на заслуженому відпочинку і тяжко хворіє.
Уважно вислухавши кожного з відвідувачів, начальник УМВС України в Кіровоградській області Анатолій Вітюк негайно дав кілька доручень своїм підлеглим, деякі з питань вдалося вирішити відразу на місці, окремі з них перебуватимуть на його особистому контролі.
Загалом зустріч у громадській приймальні тривала кілька годин.
Люди, які побували на особистому прийомі, йшли з міліцейського відділу з доброю надією та сподіваннями на допомогу у вирішенні усіх нагальних для них питань.
За словами Анатолія Івановича, такі зустрічі найближчим часом проводитимуться і в інших районах області.
– Громадяни повинні відчувати увагу і турботу про себе, почуватися захищеними та мають бути впевнені у тому, що їх законі права й інтереси завжди захистять працівники міліції, бо це і є їх основна робота, – сказав він.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool