Кіровоград: акція у дитячому садочку (ФОТО)

Жовтень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

Майже півсотні акцій під гаслом «Запобігти. Врятувати. Допомогти» провели у цьому році працівники Територіального управління МНС спільно з працівниками Управління Держтехногенбезпеки на центральних площах районних центрів, у школах та дошкільних навчальних закладах, у оздоровчих таборах Кіровоградщини.

У веселій і невимушеній атмосфері відбулась така ж акція нещодавно і у дитячому садочку №63 «Посмішка» м.Кіровограда.
Дошкільнята у формі гри-мандрівки разом з казковими героями вивчали правила безпеки. Їх помічниками та провідниками під час подорожі країною таких необхідних знань стали вихователі та рятувальники, які розповіли, як потрібно поводитись у екстремальних ситуаціях, щоб не нашкодити собі і врятувати інших.
Вихованцям садочка жодної хвилини не довелося нудьгувати: вони грали у ігри, брали участь у конкурсах, відповідали на питання вікторини, відгадували загадки та діставали предмети з Чарівної скрині. Команди з символічними назвами «Вогник» та «Рятівничок» змагались між собою, хто швидше вдягне протигаз або дасть вірну відповідь на питання суперника. А ліричним відступом під час заходу стали хореографічні композиції маленьких вихованців «Посмішки».
Організатори свята зауважили високий рівень підготовки дошкільнят з безпечної життєдіяльності і висловили сподівання, що завдяки цим знанням у майбутньому дітлахам вдасться уникнути багатьох надзвичайних подій.
 

Кіровоград: акція у дитячому садочку (ФОТО)

Кіровоград: акція у дитячому садочку (ФОТО)

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool