Кіровоград: акція «Квартира під охорону 2015»

Травень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

У період із 1 по 15 червня у рамках всеукраїнської соціальної акції підрозділи ДСО пропонують громадянам 50-ти відсоткову знижку на монтажні роботи з встановлення охоронної сигналізації у помешканні.

- Звернувшись до ДСО, можна отримати безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, вартості монтажних робіт та абонентської плати, - розповів начальник Управління ДСО при УМВС України в Кіровоградській області Олександр Спінул.
Працівники технічної служби при виконанні робіт із обладнання помешкань системою охоронно-тривожної сигналізації використовують прилади, що пройшли відповідну сертифікацію та рекомендовані для організації охорони об’єктів.
Загалом на сьогодні на території Кіровоградської області під надійною охороною ДСО знаходиться більше двох тисяч приміщень, серед яких квартири, приватні будинки, дачі та гаражі.
Розпочинається період літніх відпусток. Громадяни вирушають на відпочинок чи від’їздять до родичів, залишаючи помешкання на тривалий час без нагляду. обладнання квартири системою охоронної сигналізації є найбільш дієвим способом уберегти майно від злочинних посягань.
Додаткову інформацію можна дізнатися за телефон (0522) 33-15-08 – чергова частина УДСО;
За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool