Кіровоград: акція для вихованців Недільної школи

Квітень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

У рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності Світловодський міськрайонний відділ Управління ДСНС провів акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, що розрахована як на дітей, так і на дорослих.

Але, звичайно ж, найактивнішими є саме підростаюче покоління.
Цього разу для проведення акції для працівників Служби порятунку відкрила свої двері Недільна школа при просвітницькому центрі Свято-Покровського кафедрального собору. Учасниками дійства стали діти віком від 7 до 13 років.
Традиційно захід складався з показових виступів пожежно-рятувального підрозділу та конкурсно-розважальної програми.
Рятувальники намагалися зробити свої виступи справжнім шоу. Гучними оплесками дітвора відзначала їх роботу. Потім бійці підрозділу показали оснащення сучасного автомобіля першої допомоги: виготовлений на базі «Валдая», невеликий за розміром, але з великою маневровістю, він досить часто буває задіяний під час найрізноманітніших надзвичайних подій – від пожеж до дорожньо- транспортних пригод та завалів.
Маленькі відвідувачі школи активно підтримували і вболівали за товаришів під час конкурсів “Боївка”, “Юний рятівничок ”, «Біг з перешкодами» та у вікторинах і змаганнях. Цікаво, що дівчата під час конкурсів були не менш активними і вправними, ніж хлопці. Під час вікторин діти згадували інформацію з уроків основ безпеки життєдіяльності, щоб дати правильну відповідь на запитання ведучої.
Комусь завдання видалися нескладними, а дехто не міг відразу відповісти чітко і правильно. Хоча, це ще не привід сумувати, а якраз навпаки - стимул для юних учасників вивчати, можливо більш старанно, правила безпеки.
Загалом, на акції нікому не довелося нудьгувати і майже ніхто з присутніх не залишився без подарунків. Діти дізналися багато нової і корисної інформації. А це означає, що акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти” робить свій вагомий внесок у дозвілля мешканців міста та пропаганду безпечного способу життя.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool