Керівники територіальних підрозділів поліції області проходять семінар-тренінг

Червень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 777 | Коментарі: 0

У період з 4 по 8 червня на базі тренінгового центру ГУНП в області організовано проведення низки занять, спрямованих на підвищення рівня знань, умінь і професійних якостей поліцейських керівного складу. Першими навчання проходять 13 начальників відділень поліції та 8 заступників.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного главку відомства Дмитро Ткачонок звернувся до колег, які розпочали навчання, та довів вимоги керівництва Національної поліції щодо проведення семінару-тренінгу.

«У рамках теоретичних і практичних занять ви матимете можливість поглибити знання та вдосконалити навички, необхідні для виконання завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та безпеки. Також удосконалити навички управління поліцейськими, практичного застосування теоретичних знань щодо правильного оцінювання конкретних подій з подальшим прийняттям правомірних рішень», - зазначив Дмитро Георгійович.

У перший день навчань особливу увагу було приділено питанням дотримання прав і свобод людини та громадянина.
Відповідне заняття щодо вивчення вимог законодавства України, а також положень Конвенції про захист прав і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини для поліцейських провів представник управління із забезпечення прав людини НПУ старший інспектор з особливих доручень Микола Сульжук.

Також керівники складали заліки зі знань Конституції України, закону України «Про Національну поліцію» та інших нормативно-правових актів. З ними проведено тестування з вогневої підготовки та перевірено знання матеріальної частини зброї, Інструкції із заходів безпеки при поводженні зі зброєю, порядку та правил її застосування та використання.

Наступного дня у ході семінару із залученням інструкторів з особистої безпеки, які пройшли навчання за міжнародною Канадською програмою «Police Safety Instructor's Couse», організовані заняття з тактичної підготовки, під час яких доведено принципи застосування сили, відпрацьовані модельовані ситуації службової діяльності.

На стадіоні ФК «Зірка» представники керівного складу, що проходять навчання, складали заліки з фізичної підготовки, а саме – виконали комплексно силову вправу, вправи з бігу на 100 та 1000 метрів.
У подальшому аналогічне навчання пройдуть решта керівників відділів, відділень поліції та їх заступники.

За матеріалами
відділу професійного навчання
управління кадрового забезпечення
поліції Кіровоградської області

  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool