Кандидат від Кіровоградщини зустрівся із Президентом України

Квітень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1377 | Коментарі: 0

Кандидат на посаду голови Гайворонської РДА Сергій Кулинич разом із іншими кандидатами на посаду голів райдержадміністрацій зустрівся із Президентом України Віктором Януковичем

Покращення стандартів життя громадян, їх добробуту та рівня соціального захисту є важливою та постійною складовою діяльності влади. На цьому Президент України Віктор Янукович наголосив під час зустрічі з кандидатами на посаду голів районних державних адміністрацій.

«Нам з року в рік треба підвищувати рівень життя людей, покращувати його умови та якість», - сказав Віктор Янукович. Він наголосив, що у 2013 році робота в цьому напрямку продовжиться.

Глава держави висловив переконання, що успіху цієї роботи сприятиме проведення реформ у різних сферах життєдіяльності держави - житлово-комунальному господарстві, медицині, освіті тощо.

Водночас Президент підкреслив: основою для здійснення тих чи інших кроків у рамках програми реформ мають бути виважені рішення влади. «Я вас застерігаю від зайвого популізму, від зайвого бажання показати, що ви перші», - сказав він, звертаючись до присутніх. У цьому контексті Віктор Янукович зокрема нагадав, як на виконання тих чи інших програм чиновники часом необґрунтовано закривали навчальні заклади, лікарні тощо.

«Щоб щось виконати - закривали лікарні, школи. Без розуму підходили. Я вас застерігаю - це не данина моді, це дії, які повинні бути спрямовані на покращення умов лікування людей, навчання дітей», - наголосив Глава держави.

Президент також підкреслив: як представники влади голови РДА завжди мають бути уважними та відповідальними, сумлінно виконувати свої обов’язки. «Ваше завдання - працювати з людьми - щоб вони відчували, що влада опікується їх проблемами і вирішує їх на місцях. Від вас багато залежить», - акцентував Глава держави, побажавши посадовцям успіхів у цій роботі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool