Історія спорту Кіровоградщини для всіх (ФОТО)

Грудень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1381 | Коментарі: 0

У місті Помічна Добровеличківського району 22 грудня 2011 року Кіровоградським обласним та Помічнянським міським центрами фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх ” організовано зустріч молоді з головою обласної організації ветеранів війни, праці та спорту, заслуженим працівником фізичної культури і спорту України О.Березаном.

 В рамках зустрічі відбулась презентація електронної версії „Народного музею спортивної слави Кіровоградщини”, розробленої Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.
Учні із зацікавленістю споглядали етапи розвитку спортивного руху Кіровоградщини та видатних спортсменів, наших земляків, які прославляли область та державу на міжнародних змаганнях, чемпіонатах Європи, світу та на найпрестижніших спортивних змаганнях сучасності – Олімпійських іграх. Не оминули й актуальну на сьогоднішній день тему щодо ведення здорового способу життя, яку закріпили цікавою спортивно-розвиваючою вікториною. Найспритніших учасників вікторини було нагороджено подарунками.
Родзинкою заходу стало фото на пам’ять з експонатом музею – величезним кубком, одним із завойованих Кіровоградськими спортсменами.

Історія спорту Кіровоградщини відтепер доступна для всіх (ФОТО)

Історія спорту Кіровоградщини відтепер доступна для всіх (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool